Wethouder Leon Meijer (links) zet net als Gertjan van der Molen, rector van de Christelijke Scholengroep Het Streek, zijn handtekening onder de overeenkomst over de nieuwbouw van Het Streek Lyceum in Ede.
Volledig scherm
Wethouder Leon Meijer (links) zet net als Gertjan van der Molen, rector van de Christelijke Scholengroep Het Streek, zijn handtekening onder de overeenkomst over de nieuwbouw van Het Streek Lyceum in Ede. © CSG Het Streek

Handtekeningen zijn gezet: Leerlingen van Het Streek Lyceum krijgen in 2024 les in nieuw gebouw

Er wordt al jaren gesproken over nieuwbouw van Het Streek Lyceum in Ede. Deze week zijn er eindelijk handtekeningen gezet onder een overeenkomst tussen school en gemeente. ,,De plannen worden nu eindelijk concreet’’, zegt Gertjan van der Molen van Het Streek.

 1. Op Goudsberg is ruimte genoeg voor mountainbikers, wandelaars, menners én ruiters: ‘Een heel mooi stukje Nederland’
  PREMIUM

  Op Goudsberg is ruimte genoeg voor mountainbi­kers, wandelaars, menners én ruiters: ‘Een heel mooi stukje Nederland’

  LUNTEREN - Wonderwel slagen mountainbikers, wandelaars, menners en ruiters er in de voormalige zandafgraving Goudsberg in om elkaar niet in de wielen te rijden. Ook in het weekend is er ruimte te over om elkaar ruimschoots coronaproof uit de weg te gaan. ,,Met het uitzetten van de mountainbikeroutes hebben we daar ook goed naar gekeken”, zegt de Edese mountainbiker Pieter Smit.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

De Vallei