Reinier van den Berg (rechts) en Bart Verkruijssen van TreesPlease.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier van den Berg (rechts) en Bart Verkruijssen van TreesPlease. © Herman Stöver

Heb jij de ‘bomenknop’ al op je browser? ‘50 euro, dat zijn zeker zeven bomen’

Een boom planten zodra je online een wasmachine, vakantiereisje of sportschoenen koopt. Dat kan via de ‘bomenknop’ van Treesplease. ,,Het kost je niets’’, zeggen initiatiefnemers Reinier van den Berg en Bart Verkruijssen. ,,En het is hooguit tien seconden werk.’’

2 reacties

  • Doris

    3 jaar geleden
    "Iedereen heeft iets met bomen". Sorry, dat is echt een illusie... Mainstream Nederland heeft een aversie tegen bomen. Sla het aantal kapaanvragen dat gemeentes ontvangen er maar eens op na. Bomen vinden we prima, maar niet in eigen tuin. Niet in eigen straat. Ook niet langs de wegen (want we zouden er tegenaan kunnen rijden). Wie een boom wil zien, gaat maar naar het bos. Oh nee, daar moeten we bouwen, want we willen wel allemaal "groen" wonen. En als we daar eenmaal wonen, gaan we weer alles kappen, want al die bomen geven zoveel troep. DAT is mainstream Nederland. 
  • Romulus

    3 jaar geleden
    Weer een leuk “verdienmodel”!De groeten!Mensen, plant toch zelf een boom in de tuin en je kunt onbeperkt on line bestellen zonder schuldgevoel.De middeleeuwse toestanden van “aflaten” om zonden af te kopen is weer volledig teruggekeerd in belastingen en dit soort commerciële initiatieven.

In samenwerking met indebuurt Ede