De Hei-fabriek reperteert voor Elektra, met van links naar rechts Carolien Bakker ( Klytaimnestra ), Zoë Bronnewasser ( Elektra ) en regisseur Boaz Boele.
Volledig scherm
De Hei-fabriek reperteert voor Elektra, met van links naar rechts Carolien Bakker ( Klytaimnestra ), Zoë Bronnewasser ( Elektra ) en regisseur Boaz Boele. © Herman Stöver

Hei-fabriek Ede springt in het gat tussen amateur- en professioneel theater met indringende Griekse tragedie

EDE - Met De Hei-fabriek springt Boaz Boele in het gat tussen amateur- en professioneel theater. Op 2 en 3 juli is in Cultura in Ede de voorstelling ‘Mijn Elektra’ te zien. ,,Door ook in opdracht voorstellingen te maken, is een bestaan zonder subsidie mogelijk.”

  1. Zien! Exclusieve filmbeelden van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’
    PREMIUM
    24

    Zien! Exclusieve filmbeel­den van wolven op de Veluwe: ‘Ik hield mijn adem in’

    Vier jaar lang lag hij verstopt in de bossen van de Veluwe. Filmmaker Cees van Kempen maakte een uniek document over de terugkeer van de wolf in Nederland. Hij slaagde erin welpen op de Veluwe vast te leggen, de dynamiek van de roedels en het opmerkelijke aanpassingsvermogen van de wolf aan de Nederlandse omstandigheden. Het levert een unieke film op die in februari in première gaat. Wij hebben exclusief de eerste beelden én spraken de maker.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei