Entree Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Volledig scherm
PREMIUM
Entree Ziekenhuis Gelderse Vallei. © Herman Stöver

Huisartsen en specialisten slaan alarm: ze zien veel minder patiënten

EDE - Artsen slaan alarm. Zowel huisartsen in de regio Vallei als specialisten in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede zien minder patiënten. Het gaat dan om mensen met ernstige klachten. Dat baart artsen veel zorgen.

6 reacties

 • elco

  2 jaar geleden
  hoezo mondig jelle, we weten anders aardig ons mondje te roeren in Nlmaar nu durven we in een keer niet meerzielige vertoningals ik iets heb ga ik wel naar de huisarts en dan helpt ie ook omdat ik haast nooit komt maar er zijn er bij die staan voor iedere wiswasje bij de dokter en dat is ook niet nodigdus kom op zeg laat je niet gek maken en ga en anders ga je niet maar dan ook niet zueren over blijvende schade
 • elco

  2 jaar geleden
  nooi t doorlopen met klachten daar krijg je alleen maar schade van die blijvend kan zijn
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Hier schrik ik van... wilde na Pasen een afspraak maken om foto's te laten maken in het ziekenhuis van mijn schouder - daar wacht ik even mee.
 • Jelle

  2 jaar geleden
  Heel zorgelijk dit, als mensen al niet zo mondig zijn... 
 • peter

  2 jaar geleden
  Mijn broer moest naar het ziekenhuis in Ede voor een routineonderzoek en daar heeft hij wel degelijk Corona opgelopen.Dus zeg niet dat het niet kan het kan dus wel. Gelukkig knapt hij weer iets op dus mijdt het ziekenhuis voorlopig om erger te voorkomen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei