Een IC-verpleegkundige van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede laat aan familieleden zien hoe het met de patiënt met corona gaat. Het contact loopt via beeldbellen.
Volledig scherm
Een IC-verpleegkundige van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede laat aan familieleden zien hoe het met de patiënt met corona gaat. Het contact loopt via beeldbellen. © Ziekenhuis Gelderse Vallei

IC- verpleegkundigen bieden inkijkje op Intensive Care in Ede

EDE - Voor wie een inkijk wil in wat er gebeurt op de afdeling Intensive Care van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, zijn drie IC-verpleegkundigen een Instragram-account begonnen.

Daar delen zij foto’s op van hoe het er nu in het ziekenhuis aan toegaat. Zo laten zij bijvoorbeeld zien hoe de uitbreiding van de Intensive Care eruit ziet.

Die uitbreiding - nodig om meer covid-patiënten te kunnen opvangen - is te vinden in het nieuwe OK-complex waar normaal operaties plaatsvinden. En ze laten zien hoe ze via beeldbellen de familie van patiënten op de hoogte houden.

Taartjes van de Hema

Maar de drie verpleegkundigen - Margreet, Leendert en Sandra - delen ook een foto van de taartjes die ze van de HEMA hebben gekregen. Of een link naar een nieuwsbericht. 

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei