Gerbrand Mulder stond vrijdagochtend ineens oog in oog met een wolf op het Wekeromse Zand
Volledig scherm
PREMIUM
Gerbrand Mulder stond vrijdagochtend ineens oog in oog met een wolf op het Wekeromse Zand © Gerbrand Mulder

Ineens stond Gerbrand (42) oog in oog met een wolf: ‘Ik geloofde mijn ogen niet’

WEKEROM/ BARNEVELD - Hobbyfotograaf Gerbrand Mulder stuitte vorige week tijdens een wandeling door de natuur van het Wekeromse Zand op een wolf. Hij dacht niet lang na en greep direct zijn camera.

5 reacties

 • Jules Vismale

  1 jaar geleden
  Ongelofelijk dat er nog steeds mensen lijken te zijn die aan het sprookje van Roodkapje lijden wat een enkele wolf betreft! Als er bijvoorbeeld honden hier kinderen en volwassen bijten dan gaan we toch zeker ook niet alle honden in Nederland doden? Ik ken maar een dier dat zich als een ware moordmachine gedraagt in de natuur en dat is de mens zelf en wat de geschiedenis betreft met genoeg voorbeelden te over uit de 20ste eeuw!
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Geweldig om z,on moordmachine voor de foto lens te krijgen....nog mooier zou zijn geweest voor de loop van een geweer , dan zou een hoop leed en ellende voor de andere wilde dieren bespaard zijn gebleven , maar dergelijke foto,s worden natuurlijk niet gemaakt , want dan zouden veel mensen een heel andere mening hebben over dit ondier... en dat kan en mag natuurlijk niet van de geitenwollen sokken natuur liefhebbers... het sprookje moet in stand worden gehouden over dit ,,lieve,, monstertje...
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  De anti-wolvenclub is groot. Waarom dan zeggen waar hij zit? Of brengt dat een mooi nieuw artikel?
 • Wilma van Well

  1 jaar geleden
  Eens met Hennie. Ik begrijp dat het erg verleidelijk is om een foto te maken. Maar het beste is.toch echt om ze met rust te laten en al helemaal niet om naar een krant te sturen. Beetje dom! Wolven zijn geen attractie.
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Zou locatie niet bekend maken. Er lopen een paar zogenaamde natuurliefhebbers die alleen voor het plaatje gaan en alles verstoren. Aub geen rode wouweffect. Daar zijn sommigen heel goed in. En dan nog pronken ook bij regionale/landelijke media.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei