Influencer Stijn Fransen verrast oude juf in Bennekom tijdens campagne ‘Je bent er voor de klas’

VideoBENNEKOM - Influencer en actrice Stijn Fransen zet zich in voor de campagne ‘Je bent er voor de klas’, een initiatief van Arbeidsplatform PO om mensen over te halen juf of meester te worden. In Bennekom, waar ze opgroeide, verraste ze haar oude juf met een bezoekje. 

Juf Marjon van groep 4 hielp Fransen met haar dyslexie, wat diepe indruk maakte op de influencer. ‘Ze heeft me er echt doorheen gesleept’, zegt ze in een kerstvideo waarin het verrassingsbezoek op basisschool St. Alexander te zien is. ‘Bij elk script dat ik lees, denk ik nog steeds aan haar en dat zij altijd in mij heeft geloofd’. 

Fransen gaat in het filmpje met een bos bloemen naar haar oude basisschool om juf Marjon te verrassen. ‘Wat kom jij doen?’, roept de juf uit, als haar oude leerling het klaslokaal vol kinderen binnenloopt. Fransen maakt meteen van de kans gebruik de kinderen op te roepen later ook juf of meester te worden. ‘Het is zo bijzonder om iemand als juf Marjon in je leven te hebben’. Juf Marjon is zichtbaar geroerd door de verrassingsactie. 

Volledig scherm
Videostill © PR

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei