Jantina Groeneveld met sportarts Hans Zwever in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Zij heeft corona gehad, maar is nog steeds zo moe dat ze eigenlijk niets kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jantina Groeneveld met sportarts Hans Zwever in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Zij heeft corona gehad, maar is nog steeds zo moe dat ze eigenlijk niets kan. © Herman Stöver

Jantina (45) is een van de patiënten van de nieuwe CoFit-poli in Ede: ‘Er is alleen maar mist in mijn hoofd’

EDE - Als ze aan het koken is, moet ze dat halverwege overdragen aan haar man omdat ze er geen energie meer voor heeft. Jantina Groeneveld (45) uit Ede heeft corona gehad, maar is nog steeds zo moe dat ze eigenlijk niets kan. 

  1. IC-personeel Ziekenhuis Gelderse Vallei: ‘Je wordt geleefd. Het is veel en langdurig veel’
    PREMIUM

    IC-personeel Ziekenhuis Gelderse Vallei: ‘Je wordt geleefd. Het is veel en langdurig veel’

    EDE - Terwijl de hele wereld stil leek te staan, draaide de intensive care (IC) in Ede op volle toeren. Het contrast tussen de hectiek in het ziekenhuis en de rust buiten kon niet groter. ,,Als ik naar het ziekenhuis reed, reed ik door een stille wereld”, blikt intensivist Dave Tjan (54) terug op de afgelopen hectische weken. ,,Ik leefde in een soort van roes.” In het hele land draait het om de cijfers van de IC’s.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

De Vallei