De Stick-on, het nieuwste product van het jonge Edese bedrijf Bambook.Dat bedrijf staat in de Innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel.
Volledig scherm
De Stick-on, het nieuwste product van het jonge Edese bedrijf Bambook.Dat bedrijf staat in de Innovatie top 100 van de Kamer van Koophandel. © Bambook/PR

Jong Edes bedrijf in Innovatie top 100 van Kamer van Koophandel

EDE - Bambook, een jong bedrijf uit Ede, staat in de top 100 van de Kamer van Koophandel. Het is de enige onderneming uit de Vallei in de top 100. Op welk plek Bambook in de ranglijst staat, wordt pas op 25 september bekend gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Meer coronabesmettingen in Gelderse steden maar geen ziekenhuisopnames, één patiënt in Tiel overleden
    ZO ZIT HET IN JOUW REGIO

    Meer coronabe­smet­tin­gen in Gelderse steden maar geen ziekenhuis­op­na­mes, één patiënt in Tiel overleden

    TIEL / NIJMEGEN - Terwijl vooral in de Randstad afgelopen dagen weer een flinke toename in coronabesmettingen te zien is, blijft het beeld in grote delen van Gelderland, de regio Maasland en Utrechtse Heuvelrug stabiel. Steden als Ede, Nijmegen en Arnhem kennen relatief de meeste nieuwe besmettingen. Maar tot ziekenhuisopnames heeft het in die gemeenten niet geleid.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei