Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen zingen samen met ouderen. © Herman Stöver

Jong en oud in Bennekom samen in een koor

BENNEKOM - Bewoners van verpleeghuizen in Bennekom vormen een gelegenheidskoor met scholieren van een basisschool.

Anne Rebergen en Willy van de Pol zijn druk met elkaar in gesprek in de zaal bij Opella in Bennekom. ,,Ik heb verteld dat we op school de liedjes hebben geoefend’’, zegt Anne, leerling in groep 8 van de Wilhelminaschool in Bennekom. Willy van de Pol geeft het meisje een update over de gezondheid van haar man. Zij woont in een verpleeghuis van Opella in Bennekom.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

    Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

    ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei