Lachgasballonnen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lachgasballonnen. Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Jongeren in Ede zitten volop aan het lachgas: ‘Op stille plaatsen gebruiken ze het in de auto’

EDE - Lachgas gebruiken is in Ede verboden als dat voor overlast zorgt, maar veel jongeren trekken zich daar niets van aan. Controleurs van de gemeente hebben de laatste weken juist hun handen vol aan jeugd die lachgas gebruikt. De gemeente maakt zich zorgen. 

7 reacties

 • Geen

  7 maanden geleden
  Zullen we alles gaan verbieden. En gewoon niks meer doen. wat we ook doen er is altijd wel iemand die er last van gaat krijgen. 
 • AstrA1993

  7 maanden geleden
  Helemaal met je eens...!  en niet alleen de materiele  schade....maar ook zelf alle kosten laten betalen indien nodig...van ambulance en verdere medische kosten..!   dit soort domme figuren doen het zichzelf aan...!  hier mag de gemeenschap niet voor op draaien...!  de diverse premies zijn al hoog genoeg...!
 • Aquarium

  7 maanden geleden
  Verboden als het voor overlast zorgt? Er is vandaag in Lent een auto van een talud afgereden, de bestuurder sleepte snel 2 flessen lachgas weg...is dat zorgen voor overlast of zorgen voor levensgevaarlijke situaties?Wat een slappe burgemeesters hebben we toch, waarom betalen we die mensen zoveel geld voor niets doen?
 • RvzR

  7 maanden geleden
  Heerlijk om te zien hoe zo'n sukkel dan zijn hele auto aan gort rijdt zoals vannacht in Arnhem. Ik hoop dat alle opruimkosten dan ook op deze gast wordt verhaald.
 • Hennie Brouwer

  7 maanden geleden
  En Buurman als 1 van deze gebruikers een dwarslaesie oploopt door gebruik van lachgas betaalt u dan de revalidatie-, andere en medische kosten? Als iemand door alcoholgebruik een familielid van u te pletter rijd, reageert u dan ook zo? Wat een domme reactie. Corona mag geen excuses zijn voor toename gebruik van deze middelen. 

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei