Een truck geparkeerd aan de Buys Ballotstraat in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Een truck geparkeerd aan de Buys Ballotstraat in Ede. © Google Streetview

'Kamperende' chauffeurs zorgen voor overlast op Frankeneng

EDE - Het is een terugkerend verschijnsel. Elk weekend parkeren zo'n 15 tot 25 chauffeurs hun truck in de Buys Ballotstraat, de Fahrenheitstraat of de Niels Bohrstraat op het Edese bedrijventerrein Frankeneng. 

5 reacties

 • Socrates3

  3 jaar geleden
  En vervolgens wordt het een afwerkplek! 
 • Lezersmening

  3 jaar geleden
  Bedrijven de schuld geven?  Moet niet gekker worden. Als jij een pakketje aan huis afgeleverd krijgt en de bezorger is te lang bezig ga je die toch ook geen bed bad en maaltijd geven. De wereld op zn kop. De gemeente zorgt voor bedrijventerreinen die de ondernemers kunnen huren. De gemeente moet met een oplossing komen.
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  delivery hero, welcome in food valley. ede is yours, but don't stay too long !
 • teus eden

  3 jaar geleden
  Klopt.   Deze chauffeurs waren liever het weekend thuis gaan daar echt niet voor de lol staan.  De bedrijven hier op aanspreken lijkt mij,     in Veenendaal is ook maar1 bedrijf die parkeerruimten heeft gemaakt     in Ede is het wel zo dat daar veel word gepaarkeerd door bedrijven die zelf geen ruimte hebben
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  hoe goed bedoeld ook....als hier geen toezicht houder word aangesteld en het gaat te veel kosten , blijft het een zooitje want dan douchen die gasten echt niet , en blijven ze de bosjes langs de weg bevuilen , als ex trucker heb ik in het buitenland ook enkele van dit soort goedbedoelde projecten zien sneuvelen...!  de bedrijven waar deze mensen lossen / laden...die moeten hiervoor verantwoordelijk worden gesteld..! maar juist die...laten het vaak afweten....want het mag niet te veel kosten..!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei