Volledig scherm
© Leon van Wijngaarden/DG

Kanshebbers op zakenprijs Ede bekend

EDE - De organisatie van Business Event Ede heeft de nominaties bekend gemaakt voor de 12e editie. De winnaars worden gekozen tijdens een feestelijke bijeenkomst in De ReeHorst in oktober, gepresenteerd door Harm Edens.

In de belangrijkste categorie, grootzakelijk, behoort Warmtebedrijf Ede tot de kanshebbers. Het bedrijf exploiteert een en zeer binnenkort twee centrales voor biomassa in Ede, waarmee onder meer duizenden woningen duurzaam worden verwarmd. De andere genomineerden zijn softwarebedrijf 4PS en manege De Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Detailhandel
In de categorie detailhandel en mkb zijn machinehandel FPM, recreatiecentrum De Wije Wereld in Otterlo en de Reparatiewinkel in Ede kanshebber. Bij de jonge ondernemers dingen Bronsport, Dance Studio Bennekom en Kerngroen mee naar de hoofdprijs.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei