Volledig scherm
Brand in een bovenwoning aan de Molenstraat in Ede. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

Keukenbrand bij Edese Shisha lounge is niet aangestoken

updateEDE - De brand die woensdagavond shishalounge en cocktailbar Pure Lounge aan de Molenstraat in Ede trof, is niet aangestoken. Dat meldt wijkagent Gerben Algra via Instagram.

De brand brak rond 21.00 uur uit en woedde in de keuken van het pand.  Volgens omstanders waren er drie voertuigen van de brandweer uitgerukt om de brand te blussen. Er zijn geen gewonden gevallen. Een persoon is in de ambulance onderzocht vanwege de rookontwikkeling en maakt het goed. Deze woont boven de horecagelegenheid waar bezoekers cocktails kunnen drinken en waterpijp (shisha) kunnen roken. 

De drie woningen boven de lounge zijn ontruimd geweest, al was er slechts een persoon aanwezig op het moment van de brand. 

Een foto die is geplaatst door null (@wijkagent_gerben_ede_west) op

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei