Foto van het Kinderdorp Bennekom uit 2018
Volledig scherm
PREMIUM
Foto van het Kinderdorp Bennekom uit 2018 © Herman Stöver

Kinderdorp Bennekom gaat weer niet door: ‘Als het verkeerd gaat, wijst iedereen met de vinger naar ons’

BENNEKOM - Kinderdorp Bennekom gaat deze zomervakantie opnieuw niet door. ,,Ik weet dat veel mensen dit besluit jammer vinden, maar we hebben de gezondheid hoog in het vaandel staan.”

1 reactie

 • Jack van Dijk

  1 maand geleden
  Waarom neemt de organisatie nu al deze beslissing om al die kinderen teleur te stellen? Kinderdorp is half augustus, dan zijn echt alle risicogroepen wel ingeënt. Laat het leven nou weer eens normaal worden, zekere voor kinderen van deze leeftijd!
 1. Herman twittert dat de ministers de strot moet worden afgesneden en Jaap van Dissel een liquidatie wacht, maar het is allemaal ‘niet persoonlijk bedoeld’
  PREMIUM
  6

  Herman twittert dat de ministers de strot moet worden afgesneden en Jaap van Dissel een liquidatie wacht, maar het is allemaal ‘niet persoon­lijk bedoeld’

  ‘@Minpres Er is maar één echt werkende maatregel: Jouw, Hugo, Ferd en Tamara de strot doorsnijden!’ De man die het bericht in november 2020 op Twitter zet, is een 61-jarige man uit Ede. In december twitterde de Edenaar opnieuw: ‘@RIVM Opa Jaap van Dissel: vergeet je pensioen! liquidatie aanstaande!?’ Het online tekstbericht gaat vergezeld van een filmpje waarin met een vuurwapen een schot wordt afgevuurd.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

De Vallei