Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Kinderen ernstig de dupe van personeelsproblemen bij Jeugdbescherming Gelderland

ARNHEM - Het hoge verloop van medewerkers in de jeugdbescherming is een groot probleem voor Jeugdbescherming Gelderland. De werknemers die wel blijven, krijgen veel voor hun kiezen. Bestuurder Arno Lelieveld ziet dat het grote personeelstekort grote gevolgen heeft voor de geboden zorg.

7 reacties

 • Priscilla Van saanen

  5 maanden geleden
  Er worde teveel en te vaak maar vooral veelste snel kinderen uithuis geplaatst een kind hoor bij een ouder eerst altijd verder kijken hoe het komt en wat er is bi ben een gezin maar zet niet gelijk jeugdzorg in dan krijg je je kinderen nooit meer thuis ik spreek uit ervaring er zijn teveel wisselingen kwa personeel vind je het gek neem eens mensen aan doe zelf kinderen hebben geen jonge broekjes doe geen eigen gezin hebben alsjeblieft mensen een kind abrupt weghalen is niet goed kind hoort thuis
 • J Derks

  5 maanden geleden
  Ze liegen en zetten het hele leven in 1 zitting bij de rechtbank op zijn kop. Tis verschrikkelijk hoe die lui misbruik van een situatie maken. Als je eenmaal te maken krijgt met die instanties sta je met de rug tegen de muur en hun bepalen wanneer ze schieten.
 • petra damme

  5 maanden geleden
  het is een puinhoop omdat het personeel vaak geen ervaring hebben dat ze alleen HBO vragen en die hebben maar een halfjaar praktijk ervaring en dat de managers met de poen gaat lopen waarom geen oudere vrouwen die kinder ervaring hebben ipv net afgestudeerde kinderen
 • Ben Heuvel

  5 maanden geleden
  Je hoeft je eigen winkel niet te verdedigen, het is gewoon een puinhoop. Gaat ten koste van de jeugd die de hulp hard nodig heeft. Waarom gaat je personeel weg, heeft dat al eens iemand gevraagd?
 • A I Anders

  5 maanden geleden
  Met dank aan Rutte en consorten!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei