Gemeenteraadslid van Democratische Kiezers Ede Rasit Görgülü en buurtbewoonster Femke Akerboom-Beekman zijn tegen sluiting spoorwegovergang Kerkweg voordat er een tunnel ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenteraadslid van Democratische Kiezers Ede Rasit Görgülü en buurtbewoonster Femke Akerboom-Beekman zijn tegen sluiting spoorwegovergang Kerkweg voordat er een tunnel ligt. © Herman Stöver

Laatste hoop voor inwoners Ede-Zuid vervliegt: geliefde overweg gaat snel dicht, geen zicht op tunnel

EDE - De spoorwegovergang aan de Kerkweg in Ede gaat volgende maand definitief dicht, zonder een tunnel als alternatief of zelfs maar een plan voor zo’n tunnel. Een wanhoopspoging van de oppositie kreeg donderdagavond geen meerderheid, tot groot verdriet van bewoners en winkeliers in Ede-Zuid

6 reacties

 • Rock Witten

  4 weken geleden
  Die twee zijn tegen sluiting, maar ze staan wel lachend op de foto.
 • Janneke - Jans - van der Tas

  4 weken geleden
  Wat mankeert deze mensen toch? Waar ging het mis? Groot, groter, groots, maar met dikdoen verdwijnt de menselijke "maat" en het leste bietje fatsoen. Ik wens álle gedupeerden sterkte en als ik ergens mee kan helpen, bijvoorbeeld een boodschap doen....laat het mij dan weten.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  en de minachting voor de burger gaat gewoon door. als er verkiezingen komen kan men met deze onkundige bestuurder afrekenen door niet op zijn partij te stemmen.
 • Annemarie Vos

  1 maand geleden
  Belachelijk hè, Bennie!! We hebben aan Dhr P de P, echt een goede binnen gehaald als wethouder, NOT!! Hij draait eigenhandig heel Ede naar de knoppe, de ……… (vul zelf maar in ;) )
 • Ton Boekhout

  1 maand geleden
  Ongelooflijk he Bennie?

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei