GTST acteur Alkan Çöklü is fan van tiny houses.
Volledig scherm
PREMIUM
GTST acteur Alkan Çöklü is fan van tiny houses. © Herman Stöver

Lekker even in je eentje op vakantie: Dit vakantiepark heeft er een speciaal huisje voor

OTTERLO - Een vakantiehuisje speciaal voor mensen die even alleen willen zijn. Op recreatiepark De Zanding in Otterlo staat er zo een sinds deze week. 

3 reacties

 • H.S Boer

  5 maanden geleden
  Bij een B&B heb ik tot nu toe altijd voor 1 persoon betaald. Hotels berekenen doorgaans een toeslag. Net als de zgn groepsreizen rekenen met een toeslag voor een 1 persoons kamer. Een huisje huren geeft nooit problemen. Althans niet in mijn ervaring.
 • Doris

  5 maanden geleden
  Zou dit nou echt een gat in de markt zijn? Als je in je eentje op vakantie gaat, kun je ieder "gewoon" vakantiehuisje boeken dat je wil. Bijv. een 2- of 3-persoonshuisje, dat is een prima maat voor in je eentje. En aangezien de prijs meestal per huisje wordt berekend (en niet per persoon) betaal je dus meestal ook niet meer dan wanneer je een reisgenoot zou hebben gehad. Ik ga al jaren af en toe in mijn eentje weg. Tot nu toe geen enkele moeite gehad een geschikt huisje te vinden, en ook geen gene gevoeld om er alleen te zitten. Niet te moeilijk over doen... 
 • Fabienne

  5 maanden geleden
  Fantastisch. “ Wij” moeten idd altijd voor 1.5 -2 personen betalen. Bijna niets te vinden waar dat niet is. Hint: nu nog rolstoeltoegankelijk. Dan kan ook ik komen.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

De Vallei