Levensgevaarlijk of niet? Overweg splijt Lunterse straat

videoLUNTEREN - Een onbewaakte spoorwegovergang splijt de Lunterse Poelakkerweg. ,,Levensgevaarlijk, van mij mag hij vandaag dicht’’, vindt Pieter van Engen. Daar is buurvrouw Margriet van den Top het helemaal niet mee eens. Ze wil dat ProRail de overgang openhoudt.

Zodra de alarmbellen gaan, houdt Francine van Holland haar hondje angstvallig bij de rails vandaan. ,,Ik ben altijd erg voorzichtig. Er is hier ooit een vrouw onder de trein gekomen.’’ Als de trein voorbij is, steekt ze over naar het zandpad aan de overkant. Erg rouwig om de afsluiting is ze niet. ,,Het is maar een heel klein stukje omlopen.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Psychoot springt onder invloed van GHB in gracht en valt in ziekenhuispyjama beveiliger aan

    Psychoot springt onder invloed van GHB in gracht en valt in ziekenhuis­py­ja­ma beveiliger aan

    EDE - Een 30-jarige Edenaar die afgelopen zomer in een Utrechtse gracht sprong onder invloed van GHB en drijfnat naar het ziekenhuis werd gebracht, heeft vervolgens op straat in een ziekenhuispyjama een beveiligingsmedewerker van ziekenhuis Diaconessenhuis met een heggenschaar aangevallen. Een poging tot doodslag, meent de officier van justitie, die daarvoor donderdag 24 maanden cel eiste.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei