Limonade en frisdrank in de ban: Kinderen op Edese school mogen alleen maar water drinken

videoEDE - Cola of limonade komt er niet meer in op Al Amana. De basisschool is daarmee de eerste in Ede. Vanaf deze maandag drinken de kinderen alleen nog water. 

5 reacties

 • Scherpschutter

  2 jaar geleden
  Democratie? Heeft de meerderheid van de ouders dit besloten? Anders is het jammer voor die school maar keuzevrijheid in wat je drinkt moet toch wel blijven kunnen?Of zijn we écht zo ver afgezakt dat we dit accepteren?
 • Kweenie

  2 jaar geleden
  Volgens mij maak ik als ouder zelf wel uit wat mijn kind drinkt. Dat je aandacht schenkt aan gezond eten en drinken is prima. Daar zit de kracht. Maar verbieden? Laat me niet lachen....
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Waarom moeten kinderen in het arabisch begroet worden? Wat belachelijk zeg!En waarom moeten ze uit plastic bekers drinken? Koop dan rvs bekers, die van Yeti bijvoorbeeld die houden het water nog eens heerlijk koud of de thee heel lang warm.
 • wim Bosman

  2 jaar geleden
  Ja hoor het zoveelste voorbeeld van bemoeizucht of wil opleggen van een minderheid, de ouders maken zelf wel uit wat de kinderen drinken, gaan we ook weer lijfstraffen uitdelen een flinke tik over de vingers etc. Ik krijg het angstige gevoel dat we hard op weg zijn naar een nazi staat allemaal met de neuzen dezelfde kant op, we gaan elkaar straks ook verraden.
 • Lowie

  2 jaar geleden
  Wel heel erg betuttelend hoor, alleen water. Melk of karnemelk is ook gezond.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei