Lunterenaar van shovelaanslag op persfotograaf vrijgelaten: ‘Dit is wel gek. Het voelt niet fijn’

videoLUNTEREN - De 34-jarige agrariër uit Lunteren die in april met zijn shovel een aanslag op persfotograaf Timothy pleegde, is op vrije voeten gesteld. Het gerechtshof heeft besloten dat hij voorlopig naar huis mag.

17 reacties

 • Nicky Jansen

  1 jaar geleden
  Waarom werd de boer zo boos?Kon dit brandje het daglicht niet verdragen? Er gebeuren wel vaker gekke dingen in de uithoeken van NL. Drugslabs, stalbranden, verzekeringen oplichten... Is dat uitgezocht?
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Shovel van die minusvariant van een vent met een garnalenverstand afpakken en van de opbrengst de fotograaf compenseren. Hier is geen enkele vorm van begrip voor op te brengen.
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Nog zo één die het geweld goed praat en begrijpt. Niet goed snik.
 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  Lisa Visser: deze man is persfotograaf en zijn herkenbaar aan hesjes of hebben een legitimatie in de auto n/of bij zich. Deze fotografen hebben zich aan bepaalde regels te houden wat betreft fotograferen. Kentekenplaten en gezichten worden onherkenbaar gemaakt. Als het een ernstig ongeval betreft zie je geen slachtoffers/gewonden op de foto staan. Het zijn de sensatiezoekers/ramptoeristen die het verpesten voor deze fotografen die correct hun werk proberen te doen.
 • Chris Toorop

  1 jaar geleden
  Ah nog zo één, die het buitenproportionele geweld van meneer Appie goed praat en er begrip voor heeft. Lisa , Dirk waarom geven jullie niet even je adres aan meneer Appie, dan kan hij die begrijpelijke emotionele frustratie mbv een bulldozer op jullie uitleven, want jullie snappen hem zo goed. Eens of niet, je blijft van elkaar af. Je kunt het dan wel doodslag noemen, maar iemand die willens en wetens een potentieel moordwapen gaat halen, noem ik moord, door die zogenaamde waas voor zijn ogen.

In samenwerking met indebuurt Ede