stock
Volledig scherm
PREMIUM
© stock

Mag iedere Edenaar nog zelf vuurwerk afsteken?

EDE - Mag iedere Edenaar ook in de toekomst nog zelf vuurwerk afsteken tijdens oud en nieuw? Dat hangt af van de resultaten van een onderzoek dat Ede gaat uitvoeren naar het draagvlak van een verbod voor consumentenvuurwerk. 

10 reacties

 • Dik Lange

  4 jaar geleden
  En na afloop van de show gaat de jeugd weer gezellig ganzeborden en sjoelen. Alle problemen opgelost
 • Lezersmening

  4 jaar geleden
  Top dat vuurwerkverbod. Onmiddellijk invoeren. Minder schade, letsel en rotzooi. Deze jaarwisseling aub. Huisdieren blij,ouderen blij. Ouders blij, geen kids met weggeknalde ogen of vingers. Handhaving simpel, door geen onderscheid legaal of illegaal. Is mij als burger €100 waard om in groots gemeentelijk vuurwerkshow door Jacco te laten verzorgen op marktplein.
 • Roy

  4 jaar geleden
  Net als Dieter niet voor 100% zeker kan zijn dat er een God is, kun jij niet voor 100% zeker zijn dat er geen God is. Anders graag bewijs. Ik ben er overigens voor 99.9% van overtuigd dat er geen God is.
 • Roy

  4 jaar geleden
  Ipv van heidens bedoel je triest. Verder ben ik het dit keer met je eens.
 • Een Gelderlander

  4 jaar geleden
  Waarschijnlijk heeft jouw dikke sprookjesboek een prominente plek in je huiskamer?Geloof is bedacht door de mens zelf als reactie op natuurfenomenen die ze in de vroege middeleeuwen door gebrek aan kennis niet konden verklaren. Inmiddels weet men wel beter....
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei