De deur van het huis in Bennekom
Volledig scherm
PREMIUM
De deur van het huis in Bennekom © DG

Man die straat terroriseerde met nachtelijk geklus uit eigen huis gezet, buurt opgelucht: ‘Je slaapt er niet van’

EDE - Naast wietkwekers en drugsdealers kunnen ook veroorzakers van geluidsoverlast zomaar op straat worden gezet. Burgemeester René Verhulst van de gemeente Ede heeft een huisverbod van tien dagen opgelegd voor een woning in Bennekom. De mannelijke bewoner hield zijn buren al jaren uit hun slaap. 

19 reacties

 • Opgietertje54

  1 jaar geleden
  Eindelijk gerechtigheid het wordt tijd dat dit soort overlast veroorzakers op deze manier aangepakt worden, ze wanen zich altijd onaantastbaar 
 • Dimitri

  1 jaar geleden
  Leuk voor die kopers bij de buren. Die zullen wel van niks weten.
 • Ronald

  1 jaar geleden
  1975 .Ik was toen 12 jaar.Onze nieuwe buren hadden s'morgens om 05:30 de radio kei hard aan staan.De derde morgen heeft mij vader gevraagd of het zachter kon.Nee dus. Meteen die morgen weer/ Dus mijn vader zonder aan te bellen naar binnen  radio door de ruiten naar buiten gegooid en nooit geen last  meet van gehad.Hoeft geen jaren te duren
 • CMu

  1 jaar geleden
  Slechts een reactie op een heel groot probleem. Weet je wat ook goed werkt de bewoners aanspreken,  je weet dan zeker dat het misgaat. Je zou maar zo'n aso naast je hebben. Maar misschien probleempje in de bovenkamer?
 • Michel Evers

  1 jaar geleden
  Als die man mijn buurman was had ik al lang in gegrepen. Woon zelf in een hele nette buurt,heb laats mijn nieuwe achterburen aangesproken die het normaal viondrn dat hun kinderen om 7 uur in de ochtend buiten aan het schreeuwen waren,1ste keer aardig 2de keer minder aardig. Hoor ze nou nooit meer dat had ik bij die buurman daar allang ook zo gedaan! De groeten.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei