Volledig scherm
© ANP

Mark Rutte naar Marktplein Ede

EDE - Premier Mark Rutte maakt op zaterdag 2 maart zijn opwachting in Ede. Edenaren kunnen dan met hem om 12.30 uur in gesprek op het nieuwe marktplein.

VVD-leider Rutte komt naar Ede in verband met de verkiezingscampagne voor de verkiezingen van de provincie, de waterschappen en over Europa. Ook Jan Markink meldt zich in Ede om met inwoners in gesprek te gaan. Markink is gedeputeerde en lijsttrekker bij de VVD voor de provinciale verkiezingen van 20 maart in Gelderland.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei