Volledig scherm
PREMIUM
De 21-jarige Marrika Verstraete is een van de jongste ondernemers van de gemeente Ede. © Herman Stöver

Marrika (21) neemt op ‘melig avondje’ bloemenwinkel over in Ede: ‘Wat heb ik eigenlijk gedaan?’

EDE - Dat piepjonge Marrika Verstraete (21) heeft afgelopen zaterdag haar eigen bloemenwinkel geopend in het centrum van Ede. ,,Dit is mijn droom. Ik ga keihard vechten om het rond te krijgen.”

Terwijl het plan voor een eigen fysieke winkel begon als een grap. De jonge Edese vertelt dat haar beste vriendin Linda Ploeg werkt in het naastgelegen kaaswinkeltje.

Het begon met advertentie op een ‘melig avondje’

Ploeg wees haar afgelopen zomer tijdens een ‘melig avondje’ op de advertentie van de bloemenwinkel. De eigenaar van wat toen nog ‘Altijd speciaal bloemenatelier’ heette zocht een opvolger. Of dat niks voor haar was. 

Verstraete reageerde spontaan, via de mail. Dacht nadat ze op ‘verzenden’ had gedrukt wel even ‘wat heb ik eigenlijk gedaan’, maar maakte de vervolgstappen serieus en overtuigd. Bij de opening van Marrika’s bloemen & stijl, afgelopen zaterdag, staat ze fier tussen de frisse ruikers en geniet van de vele bezoekers die haar allemaal gelukwensen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei