Het Technova College in Ede, onderdeel van ROC A12.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Technova College in Ede, onderdeel van ROC A12. © Herman Stöver

Mbo-scholen balen van onzekerheid en kiezen zelf om school nog weken deels dicht te houden

ARNHEM/ DOETINCHEM/ EDE - Terwijl middelbare scholen en basisscholen zich op kunnen maken voor heropening maandag, na drie weken vakantie, weten de mbo’s in de regio nog niet waar ze aan toe zijn. De meeste scholen maken daarom zelf de keuze: veel leerlingen hebben tot eind deze maand of begin volgende maand les op afstand. 

13 reacties

 • christiaan verdiesen

  2 weken geleden
  Aanstellers zijn ze , dat hele Roc staat al zo vaak negatief in het nieuws omdat ze niet doen wat ze moeten doen. lesgeven . maar zijn vooral bezig met zichzelf ipv leerlingen , onlangs had iemand een kritische noot , en word vervolgens ontslagen , dat was tegen het zere been van het Roc. en nu weer , nemen gewoon weer niet de moeite om mee te gaan met de situatie waar iedereen last van heeft , maar roept gewoon deur op slot. zo makkelijk weer
 • Marcel Rijkers

  2 weken geleden
  De ziekenhuizen komen steeds verder leeg, waarom zijn de winkels en de restaurants nog dicht?? Omdat iedereen in België en Duitsland gaat winkelen en eten en drinken?? Verschillende dagen stonden er files voor de grens en in Antwerpen draaien ze 4x meer omzet dan normaal… ik snap het in ieder geval niet meer..!
 • CCL Leemans

  2 weken geleden
  Waarom de ene wel andere niet? Alles dicht of open dan! Had sowieso gewacht met al die besmettingen! Niemand weet wat gevolgen nog!
 • Andre Eggerding

  3 weken geleden
  @ Marcel, ik vind het ook belachelijk dat die vliegtuigen blijven vliegen en dat er nauwelijks controle is op Schiphol.
 • Marcel Rijkers

  3 weken geleden
  André, dan zal jij me zeker wel kunnen uitleggen waarom de vliegtuigen gewoon met passagiers blijven vliegen en vanuit Afrika de omikron hebben opgehaald, en bijna 20% van de passagiers positief test??! Als dit wel kan, dan snap ik niet dat hier winkels dicht moeten blijven.. dus ik lees graag jou uitleg!!

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei