Mehdi (7) uit Ede gaat naar Ajax: ‘Ik lijk op Antony, lief uit het veld, in het veld een leeuw’

videoEDE - Zijn voetenwerk is vliegensvlug. Hier en daar gooit Mehdi el Yaakoubi (7) er een soepele schijnbeweging uit. Steeds met die glinstering in zijn ogen. Nu nog op een vrijwel verlaten sportpark in Ede, volgend jaar in het shirt van Ajax. Over een jaar of tien misschien wel in een bomvolle Johan Cruijff Arena.

9 reacties

 • W. Loeffen

  4 maanden geleden
  @Marcel en Peter, is dat die club die besmette spelers stiekem door Europa laten vliegen??? En ja, 7 jaar is veel te jong om te verkassen naar een profclub.
 • Monique Stapper

  4 maanden geleden
  Mehdi gaat zeker z’n basisschool afmaken. En als hij het niet goed op school doet dan kan hij nog zo goed voetballen maar school gaat ook in het voetbal voor het spelletje. En het is bijna ieders kind z’n droom om bij een grote profvoetbalclub te mogen voetballen. Wat nou als het je eigen zoon of dochter zou zijn die geselecteerd word door een profclub. Of het nou voetbal hockey of volleybal zou zijn. Dan ben je toch trots op je kind.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  4 maanden geleden
  Arm manneke! Over 15 nog maar eens vragen hoe het was om kind te mogen zijn.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  Maak eerst je basisschool maar af zodat je verder kunt als het voetbal niet lukt.
 • E.L.M. Zegers

  4 maanden geleden
  Die geloofd nogal in zichzelf, maar zal waarschijnlijk een ongelooflijke domper krijgen. Jammer dat clubs zo met zo'n mannetjes omgaan, het zou verboden moeten worden.
 1. Traumahelikopter ingezet na ernstig eenzijdig auto-ongeluk in Wekerom: twee gewonden met spoed naar het ziekenhuis overgebracht
  MET VIDEO

  Traumaheli­kop­ter ingezet na ernstig eenzijdig au­to-ongeluk in Wekerom: twee gewonden met spoed naar het ziekenhuis overge­bracht

  WEKEROM- Aan de Koperensteeg in Wekerom heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een auto met daarin drie mannen van 24, 25 en 26 jaar oud zou rond 00.30 uur van de weg zijn geraakt en in botsing zijn gekomen met twee bomen. De bestuurder (25) moest worden gereanimeerd en was mogelijk onder invloed. Alle inzittenden zijn buiten levensgevaar.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei