Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jan-Freerk Kloen

Meisje brengt vriendin vanwege veiligheid naar station maar wordt op terugweg zelf aangerand in Ede

ARNHEM – Een 17-jarig meisje uit Ede wilde een vriendin afgelopen mei niet alleen in het donker over straat laten gaan en liep met haar mee naar station Ede-Wageningen. Om vervolgens op de terugweg naar huis zelf aangevallen te worden.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Als je een meisje mishandeld , bedreigd, aanrand en spullen vernield , ben je inderdaad verminderd toerekeningsvatbaar , word je vervolgens gepakt , en je word dan psychotisch zijn al helemaal tekenen dat er ergens een schroefje loszit , en dat word bestraft met 203 dagen gevangenisstraf , dan naar een kliniek ? voor psychisch gestoorden..? en dan naar begeleid wonen..? het mag wat kosten rekening belasting betaler..? en dat meisje..2500 Euro ! van de dader..? of ook belasting betaler ?
 • richard Tass

  1 jaar geleden
  In England als je veroordeeld bent kom je met naam en foto in de krant te staan. Name and shame noemen ze dat, het is ook een goed idee voor Nederland.
 • A. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Het vertrouwen in onze rechtstaat is tanende. Ik kan mij voorstellen dat ouders familie broers van slachtoffers zelf recht gaan spreken. Overigens politie klaagt ook over de nep straffen idem de ambulance broeders. Allen komen ze in levensbedreigende situaties en meneer de rechter heeft daders een taakstrafje Er kloppen veel zaken niet meer in dit land. Ook mis ik steeds beschrijving van daders. Wat we daarover kunnen denken zal wel waar zijn....
 • joop aarns

  1 jaar geleden
  Weer goed voor een taakstraf
 • C. v. Bergen

  1 jaar geleden
  En weer komt zo'n gast met een heel klein strafje vrij en dan een behandeling of beschermd wonen. En het slachtoffer ach dat moet het verder maar zelf uit zoeken.

In samenwerking met indebuurt Ede