Volledig scherm
© Herman Stöver

Met een goed gevoel en in een fraaie jurk per Cadillac naar gala

FOTO'SEDE - Met maar liefst zeven meiden kunnen ze in de oude Cadillac die ze speciaal hebben gehuurd voor hun eindexamengala: Lela Bargo, Marian Braad, Joëlle Noordhof, Rosalie van Roekel, Carina van Veluw, Sanne Verplanken en Kimberly Werkenhorst.

In een fraaie jurk sloten ze donderdagavond met een groot feest hun middelbare schooltijd af. Nog met een goed gevoel, want Het Streek, locatie Zandlaan, houdt het examenfeest altijd vóór de uitslagen er zijn. 

Het juiste voertuig is een zoektocht

En een feest was het: van het moment dat ze instapten in de limousine tot de aankomst bij restaurant Klein Zwitserland in Ede en het einde van het feest om middernacht. Een zoektocht naar een speciaal voertuig is niet gemakkelijk. De verhuurder van de Cadillac kreeg afgelopen week diverse tieners aan de lijn die deze auto ook wilden huren. Zij visten echter achter het net.

Volledig scherm
© Herman Stöver
Volledig scherm
© Herman Stöver
Volledig scherm
© Herman Stöver
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei