Vanaf 1 januari 2022 bestaat natuurvoedingswinkel Van Voorst & Hardeman van Rien en Lisette Hardeman niet meer. De sluiting van de spoorwegovergang aan de Kerkweg in Ede - en een tunnel waar nog niet eens zicht op is - zijn de redenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 1 januari 2022 bestaat natuurvoedingswinkel Van Voorst & Hardeman van Rien en Lisette Hardeman niet meer. De sluiting van de spoorwegovergang aan de Kerkweg in Ede - en een tunnel waar nog niet eens zicht op is - zijn de redenen. © Herman Stöver

Met het sluiten van de overweg valt na 97 jaar het doek voor Rien en Lisettes winkel: ‘We hadden de 100 graag volgemaakt’

EDE - Ze hadden er graag de honderd jaar volgemaakt, maar nu komt er na 97 jaar een einde aan natuurvoedingswinkel Van Voorst & Hardeman in Ede. De reden ligt aan de overkant van de straat. De spoorwegovergang gaat dicht, zicht op een autotunnel is er niet. ,,Het is gewoon jammer.”

3 reacties

 • Mark Hennekij

  1 jaar geleden
  Klopt helemaal wat je schrijft Els Weber-van Dreuten. Kijk ook maar eens naar de aanleg van de wegen. Vooral als het gaat om Gelderland is er niets mogelijk.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Als dit in het westen van Nederland was gebeurt zou de wereld op z'n kop staan maar voor alles voorbij Utrecht is geen geld.
 • Janneke van der Tas

  1 jaar geleden
  Wat ongelooflijk spijtig voor deze hardwerkende ondernemers. Had hen zo anders en beter gegund. Ook de ondernemers in het centrum zullen de gevolgen van dit kortzichtige besluit ondervinden. We hebben kennelijk maar te dealen met "ontspoorde" visieloze & zielloze zielen die - ook hier- feitelijk de grootste verliezer zijn.

In samenwerking met indebuurt Ede