Vorige week moest in ede de markt nog dicht wegens drukte. Deze week hielpen de genomen maatregelen om voldoende afstand te bewaren tussen de bezoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorige week moest in ede de markt nog dicht wegens drukte. Deze week hielpen de genomen maatregelen om voldoende afstand te bewaren tussen de bezoekers. © Herman Stöver

Met linten, markeringen en dranghekken kan het wél: ‘Geen markt was niet denkbaar voor Ede’

ReportageIn zijn vrijetijdskleding slentert burgemeester René Verhulst zaterdag rond het middaguur over de Edese markt. Precies een week geleden rond dit tijdstip moest hij het moeilijke besluit nemen om alle kramen vroegtijdig te sluiten. 

Door het lekkere weer waren er veel te veel bezoekers naar de kraampjes gekomen. En hoewel de temperaturen zaterdag opnieuw aangenaam zijn, kan Verhulst nu opgelucht ademhalen. De maatregelen - minder kramen en alleen nog maar eten - blijken te werken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei