Volledig scherm
PREMIUM
Grafisch ontwerpster Kyra Wildekamp. © Herman Stöver

Met strakke lijntjes naar de kunstacademie

BENNEKOM - Als kind tekende de Bennekomse Kyra Wildekamp al de strakste lijntjes. Nu exposeert ze haar grafische ontwerpen in Huis Kernhem.

Kyra Wildekamp werkte in de zorg en behaalde het NIMA-diploma in de marketing, maar wilde toch een andere richting op. ,,Ik liep met een vriendin over het strand van Scheveningen, toen zij ineens opmerkte: 'moet jij niet naar de kunstacademie?' Ik heb lang getwijfeld om me aan te melden, maar nu weet ik dat het er van jongs af aan al bij mij inzat",  herinnert de Bennekomse zich.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei