Mariët Bosch (op de voorgrond) - moeder van de vermoorde Shelley - bij de herdenkingsplek met foto’s en urn.
Volledig scherm
PREMIUM
Mariët Bosch (op de voorgrond) - moeder van de vermoorde Shelley - bij de herdenkingsplek met foto’s en urn. © Raphaël Drent

Moeder vermoorde Shelley uit Ede start petitie: ‘Voorkom dat daders terugkeren in de provincie van hun delict’

EDE - ‘Voorkom dat daders terugkeren in de provincie van hun plaats delict’, zo luidt de petitie die Mariët Bosch – de moeder van de in 2020 vermoorde Shelley – is gestart. Met de petitie wil Bosch voorkomen dat nabestaanden van slachtoffers onverwachts oog-in-oog komen te staan met daders wanneer zij hun straf hebben uitgezeten.

5 reacties

 • Augustus Biels

  4 maanden geleden
  Misschien kan die mevrouw beter de één of andere rouwverwerkingstherapie volgen. Zo maniakaal de hele tijd alleen nog maar met je dooie dochter bezig zijn is toch niet normaal meer?
 • Lillibeth De Clerxcks

  4 maanden geleden
  Ja hey, denk je dat wij ze wel willen? In hun eigen woonplaats heb je tenminste kans dat mensen weten wie het is en kunnen ze hun kinderen waarschuwen. In een andere provincie kent niemand ze en kunnen ze weer meer slachtoffers maken.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  4 maanden geleden
  Helaas heeft dit geen kans van slagen.
 • Johan Derksen

  4 maanden geleden
  Helaas bestaat er geen wet die dit mogelijk maakt, en dan als het zou kunnen krijg je moordenaars van andere provincies in jouw provincie is dat wenselijk? zoals de Amerikanen zeggen beter de duivel die je kent als de duivel die je niet ken. Begrijp me niet verkeerd ik snap echt wel dat het verdomde pijnlijk is om na maanden / jaren de dader van moord op je kind tegen kunt komen op straat ik blijf van mening heb je iemand vermoord dan hoor jij niet meer in de maatschappij !!!
 • Pip. O Daniels

  4 maanden geleden
  Wonen mensen dan altijd in het midden van een provoncie? Als je op de grens woont kom je elkaar mogelijk toch nog tegen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei