Motorrijder ernstig gewond door botsing met auto in Ede

Update/videoEDE - Een motorrijder is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt door een botsing met een auto in Ede. Het slachtoffer kwam in botsing met een afslaande auto, die vanaf Ede de Kade op reed. 

Mogelijk zag de bestuurder van de auto de motorrijder, die uit tegengestelde richting kwam, over het hoofd. De motorrijder belandde door de botsing zeker tien meter verder op het fietspad. Hij werd snel na de melding behandeld door ambulancepersoneel. Ook is er een traumaheli uitgerukt en behandelden trauma-artsen het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Vanwege het ongeval is de Rijksweg richting Ede dicht. De schade aan beide voertuigen is groot. Zo zit er een flinke barst in de voorruit van de auto en heeft de motor beschadigingen opgelopen. 

Volledig scherm
Ook de voertuigen liepen schade op. © Luke Beens/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei