Volledig scherm
Elzemarijn Holtland en Thomas van Peursen op station Ede-Wageningen. © Herman Stöver

Muziek en voetbal

ValleivolkEDE - Edenaar Thomas van Peursen draagt heel galant de gitaar, maar zijn vriendin Elzemarijn Holland is toch echt de muzikant. Ze wachten op station Ede/ Wageningen op de trein die ze naar Nijmegen gaat brengen, waar ze allebei aan de Radboud Universiteit pedagogiek studeren. 

,,Met veel plezier hoor'', zegt Elzemarijn, ,,maar muziek is wel mijn hobby, ook om het zelf te maken. Je zou mij een singer-songwriter kunnen noemen, maar dat is wat mij betreft vooral in kleine kring hoor.''

Haar vriend Thomas heeft een andere hobby: ,,Ik voetbal, met heel veel plezier hier in het tweede elftal van Blauw Geel '55. Dat is een mooie hobby, maar daar ga ik dus mijn geld niet mee verdienen. Gelukkig bevalt de studie mij prima.''

Valleivolk
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van de Vallei. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Valleivolk. Aflevering 677.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei