24 augustus 2021: protesten tegen de komst van Afghaanse evacuees op het terrein van Harskamp.
Volledig scherm
PREMIUM
24 augustus 2021: protesten tegen de komst van Afghaanse evacuees op het terrein van Harskamp. © Raphael Drent

Onderzoeker over Harskamp: lijn tussen extreemrechts en politiek-rechts is steeds dunner

De racistische leuzen tijdens de protesten in Harskamp passen in een trend waarbij de scheiding dunner wordt tussen extreemrechts en rechtse politieke stromingen. 

8 reacties

 • ab Marle

  3 maanden geleden
  # Maso Sanne Reageren mag ook iets opbouwends in zich hebben anders ben je alleen maar zo een van veel geblaat maar weinig wol. En feiten i.p.v. fabels zijn ook een stuk constructiever in een discussie Advies: Steek je kop niet in het zand.
 • Wilhelmus Liebrand

  3 maanden geleden
  Het gaat de superieure blanke westerlingen te goed en ze hebben teveel tijd om te zeuren. Daarnaast laten ze zich ook nog opstoken door het mensenhatende gebrabbel van Geert en onze boreale uil. Het humanitaire is ver te zoeken, jammer.
 • Ron van Dijk

  3 maanden geleden
  Het probleem lag niet alleen bij de jongeren in Harskamp. Veel ouderen zwegen en hielden zich afzijdig.
 • louis veldhuis

  3 maanden geleden
  De opkomst vanrechts-radicale partijen en het rechts-extremisme maakt dat De lijntjes steeds dunner worden. Dit ontkennen geeft aan dat men ziende blind is.
 • Maso Sanne

  3 maanden geleden
  En het extreme linkse denken en linkse politiek? Was er binnen de Jong Socialisten niet een groep die gewapend de macht wilde grijpen? Hoor je bij de staatsomroep weinig over. Over de terroristen binnen Groen Links (oa oud Rara leden) hoor je ook vrij weinig over.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei