Ongeluk na ongeluk, buitengebied van Ede is een racebaan: ‘Iedereen denkt dat hij Max Verstappen is’

video'sEDE - De dochter van Hermien de Jong uit Lunteren is zeven jaar geleden aangereden. Ze fietste op de Kruisbeekweg in haar woonplaats, onderweg naar school in Veenendaal. Een automobilist schepte haar van achteren. Ze kan het navertellen, maar hield aan het ongeluk hersenletsel over, vertelt haar moeder. ,,Dat is zuur.’’

5 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  2 weken geleden
  Groot gelijk Hennie, tegenwoordig is dat heel normaal en heb niet het lef er wat van te zeggen want dan wordt je verrot gescholden of je krijgt een mes tussen je ribben.
 • Hennie Brouwer

  2 weken geleden
  Overmoedig, drank, stoer doen, drugs een wrede combinatie als jonge bestuurder.
 • Theo Verhoeven

  2 weken geleden
  Het is zeker slecht gesteld met controle. Ook dit soort zaken aankaarten bij de gemeente levert zelden iets op. In Dinxperlo rijden ze regelmatig met veel te hoge snelheden gewoon door de dorpskern. Ook hier wordt niets gedaan. Gemeente legt de lat behoorlijk hoog 65 km/u wordt al als geen overlast beschouwd. Dus is de volgende stap dat het eerst uit de hand moet lopen.
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  ja weggebruikers lees dit verhaal maar eens goed. jullie zijn de grootste verliezers door te wanen dat jullie allemaal goede gebruikers van de weg zijn. echter niets is minder waar, want zo snel je achter het stuur van welk soort voertuig je ook kruipt dan verandert er iets in je hoofd. de jakker en niet oplettengeest neemt de overhand en er is nog maar een doel en dat is mensen het leven zuur maken door je rijgedrag met als gevolg wat er in de tekst vermeld wordt.
 • A. Bulten

  2 weken geleden
  Ik heb daar gestaan als verkeersregelaar tijdens wegwerkzaamheden. Veel wegen werden 60 km wegen. Veel jongeren vonden dat onzin men kan hier met gemak 100 km rijden. Ik denk dat daar het probleem ligt.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei