Miranda Lutgens (links) hoopt middels een doneeractie de laatste droom van haar terminaal zieke zus Elisabeth (midden) te kunnen laten uitkomen: een gezinsvakantie, samen met haar man Bas (rechts) en zoon Dylan (boven).
Volledig scherm
PREMIUM
Miranda Lutgens (links) hoopt middels een doneeractie de laatste droom van haar terminaal zieke zus Elisabeth (midden) te kunnen laten uitkomen: een gezinsvakantie, samen met haar man Bas (rechts) en zoon Dylan (boven). © Herman Stöver

Ongeneeslijk zieke Elisabeth (47) droomt nog van één gezinsvakantie: 'Door mijn situatie zijn we nooit weg geweest’

Elisabeth Lutgens is ongeneeslijk ziek. In de tijd die haar rest, wil ze nog ‘een paar herinneringen maken’ voor zoon Dylan (15), maar daarvoor is geen geld.

15 reacties

 • Miranda Lutgens

  3 maanden geleden
  A. Gerritsen, bedoel je dan het verhaal op de Gelderlander of het verhaal bij doneeractie. Want op de Gelderlander staat maar een klein deel van het verhaal. s.Simonetti, verantwoordelijk voor zijn/ haar leven? In sommige gevallen heb je er geen invloed op. Als je beide werkloos wordt omdat de bedrijven waar je werkt failliet is verklaard dan heb je daar geen invloed op. Als je kanker krijgt en ziek wordt dan heb je daar niet direct invloed op.
 • s. Simonetti

  3 maanden geleden
  Er zijn veel mensen in dezelfde situatie. Is een mens niet voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor zijn/haar leven ? Dat de krant zich leent voor dit verhaal.
 • Patricia Lutgens

  3 maanden geleden
  Liestbeth is mijn nicht. De laatste jaren uit elkaar gegroeid door verhuizen en alles.. je gunt deze ziekte niemand..maar Lies wat was dit gemeen. Jij die altijd voor iedereen klaar stond.... de hulp die je ons mam wekelijks gaf, de hulp die je ons gaf toen wij het financieel lastig hadden.. jij was er voor iedereen altijd.. t leven is zoo oneerlijk... en dat bewijst jouw verhaal maar weer. We worden niet beloond voor onze goede daden in dit leven. Ik hoop dat jullie het nog gaat lukken🍀🙏🍀🙏
 • Marisca Stolp

  3 maanden geleden
  Ik wens het jullie van harte: een fijne vakantie samen en nog veel liefdevolle en fijne momenten samen. Ik hoop dat iedereen die dit leest een kleine bijdrage levert. Alle beetjes samen maken mooie dingen mogelijk.
 • A Gerritsen

  3 maanden geleden
  Ter aanvulling..ik heb voorcmijn reageren echt het hele verhaal gelezen.

In samenwerking met indebuurt Ede