Bewoners van de Geerweg en de Eshofweg in wijk Park Reehorst zijn niet blij met de bouw een boxverhuurbedrijf (midden op achtergrond), binnenkort wordt er nog een grote trampolinehal van Jumpsquare gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Geerweg en de Eshofweg in wijk Park Reehorst zijn niet blij met de bouw een boxverhuurbedrijf (midden op achtergrond), binnenkort wordt er nog een grote trampolinehal van Jumpsquare gebouwd. © Herman Stöver

Onrust over komst trampolinehal in Park Reehorst: ‘Echt superlelijk’

EDE - Bewoners van nieuwbouwwijk Park Reehorst vrezen parkeeroverlast met de komst van een trampolinehal in hun wijk. ,,Waar moeten al die auto’s straks staan?”, vraagt bewoonster Chaima Hamdaou zich af. ,,En hoe gevaarlijk wordt het voor de kinderen die hier spelen?” 

 Ook vindt de buurt het ‘geen gezicht’ dat er van die grote bedrijfspanden midden in de wijk gebouwd worden.

Park Reehorst is een rustige wijk tussen De Reehorst en de kenniscampus. In het hele gebied zijn woningen gebouwd, in het zuidelijke gedeelte van de wijk is ruimte gereserveerd voor kleinschalige bedrijven, woningbouw of maatschappelijke instellingen.

Op zoek naar de mooiste en lelijkste plekken van Ede

In de ‘gelukkigste stad van Nederland’ zijn de inwoners niet altijd ‘gelukkig’ met wat er allemaal gebouwd wordt. De redactie van De Gelderlander wil graag de schaduwplekken en de juweeltjes van de stad in beeld brengen.

Dus pak je telefoon of digitale camera, probeer die lelijke of mooie plek zo mooi mogelijk vast te leggen.

Het resultaat mag je mailen (minimaal 1 mb groot) naar redactie.vallei@gelderlander.nl. Geef kort aan waarom je de plek als mooi of lelijk betitelt.

Quote

Als die trampoline­hal er komt, dan hoop ik hier weg te zijn

Een buurtbewoonster
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei