Politie bij de ontruiming van de woning op het kamp in Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie bij de ontruiming van de woning op het kamp in Ede. © AS Media

Ontruiming woonwagen Ede: ‘Mijn moeder wordt met haar kleinkinderen zomaar op straat gezet’

updateEDE - Een woonwagen in de Edese wijk Kernhem is deze ochtend met steun van politie en ME ontruimd. Het is het resultaat van een langlopend geschil tussen de gemeente en een huurder. ,,Mijn moeder kan alleen maar huilen, en komt haar bed niet uit", zegt dochter Gina Gorgievski over de eigenaar van de ontruimde woning.

13 reacties

 • AstrA1993

  2 maanden geleden
  Helemaal met je eens...!  zo ga je toch niet met mensen om...!   schande...!  
 • Tokkie

  2 maanden geleden
  Joh, voor 1600 euro 4 kinderen uit huis plaatsen.Behalve dat ze geen hart hebben, is de gemeente ook zakelijk niet goed snik. De kosten voor jeugdzorg bedragen een veelvoud, tientuizenden euro's per jaar per kind. En dat voor 1600 euro achterstand. En de kinderen levenslang een trauma. Nou, chapeau hoor. Dat jullie maar lekker slapen vannacht.
 • Manuel Buitenhuis

  2 maanden geleden
  Lekker makkelijk oordelen altijd. Heb vaak verhalen gehoord van onbetrouwbare bewindvoerders, die de boel op de klippen laten lopen. Deze vrouw sprak de taal niet en wist w.s. niet uit haar zelf hoe het hier allemaal werkt. Bewindvoerder is verantwoordelijk voor de financiën van iemand. Top schandalig dit! En natuurlijk is het wel zielig want kleine kinderen zijn alle basis en veiligheid uit hum leven kwijt. Moet je niet gek opkijken als die dan later ontsporen omdat ze hierna ergens misbruikt gaan worden ofzo. Bewindv. had bemiddeling moeten regelen plus afbet.reg. komt er mee weg.
 • Edenaar

  2 maanden geleden
  Eindelijk.....top
 • Loek

  2 maanden geleden
  Heel het kamp sluiten. Dat soort volk houdt zich toch niet aan onze wetten en geeft alleen maar overlast en problemen. Met de grond gelijkmaken en er broodnodige sociale huurwoningen voor nette mensen op bouwen.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

De Vallei