Volledig scherm
PREMIUM
Leerling-wisseldag: ouders zitten naast scholieren in de klas. © Herman Stöver

Ook pap en mam moeten een telaatbriefje gaan halen

Wat doet een kind de hele dag op school? Ouders van leerlingen van het Marnix College in Ede hebben het gisteren aan den lijve ondervonden.

Een ongebruikelijk gezicht in de brug- en tweede klassen van het Marnix College in Ede. Niet alleen kinderen bevolken het lokaal, ook ouders zitten achter de tafeltjes. Het is de eerste leerling-wisseldag van de school. Ouders kunnen zien wat hun kind op school doet en hoe de lessen tegenwoordig worden gegeven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei