De schoolpleincommissieleden van de Oranje Nassau School die na de zomer zijn intrek neemt in het voormalige kantinegebouw van de Enka in de Enkawijk in Ede. Van links naar rechts: Marion van Heeren, Marco Brömmelstroet, Charon Strijker en Ibrahim Palaz.
Volledig scherm
PREMIUM
De schoolpleincommissieleden van de Oranje Nassau School die na de zomer zijn intrek neemt in het voormalige kantinegebouw van de Enka in de Enkawijk in Ede. Van links naar rechts: Marion van Heeren, Marco Brömmelstroet, Charon Strijker en Ibrahim Palaz. © Herman Stöver

Oranje Nassauschool experimenteert twee jaar lang met een gezonder schoolplein door te spelen met ruimte

EDE - De nieuwbouw van basisschool Oranje Nassau in Ede krijgt na de zomer een twee keer groter schoolplein dan gepland. Het ontwerp komt van leerlingen, buurt en ouders. Afwijken van de norm voor schoolpleinen mag, zolang het verkeer niet vastloopt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei