Christiaan Weij en Petra Busser op de plek in Ede waar hun Smaakpark zal komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Christiaan Weij en Petra Busser op de plek in Ede waar hun Smaakpark zal komen. © Herman Stöver

Permanent foodfestival in Ede: ‘Als het niet doorgaat, komt de buurt in opstand’

EDE - Het is nu nog een oude sportzaal met een kaal stuk grond eromheen. In september openen Christian Weij en Petra Busser er hun SmaakPark. Het eerste van Nederland.

2 reacties

 • Gelderse Gravin

  1 jaar geleden
  Wat een formidabel initiatief van deze hardwerkende ondernemers dit in Ede neer te zetten . Dit maakt WFC compleet overbodig . Een zegen voor de armlastige gemeente Ede .
 • ACE

  1 jaar geleden
  Opstand? In Ede? B&W drukken alles er doorheen om het dorp te ontzielen. En de bewoners laten de schouders hangen. Ik hoop dat ze een mooie biefstuk gaan serveren en vooral een vullend bord eten. Succes!
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  3

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

 2. Klaver: jonge mensen sociaal contact ontzeggen is gevaarlijk
  Play

  Klaver: jonge mensen sociaal contact ontzeggen is gevaarlijk

De Vallei