Pleger shovel-aanslag persfotograaf Timothy heeft spijt: ‘Ik kreeg een waas voor de ogen’

Hij heeft er een hekel aan als mensen foto's en opnames maken van de ellende van anderen en dat dan op sociale media plaatsen. Daar kan hij niet tegen. Zo verklaart de 34-jarige agrariër uit Lunteren de shovel-aanslag op persfotograaf Timothy waar hij van verdacht wordt. 

23 reacties

 • Hennie Brouwer

  1 jaar geleden
  P. van de Kaa: er zitten twee mensen in de auto waarvan de een zijn werk als persfotograaf doet (vaak herkenbasr met pas of kaart achter de voorruit). Twee levens zijn bedreigd middels een aanval met een shovel. En jij vind 10 jaar niet in verhouding staan tot het geweldadige delict. Maar zoals altijd de rechter zal wel weer mee gaan in het huilverhaal achteraf en een taakstrafje uitdelen. Dus men kan gewoon verder gaan met bedreigen van pers. Jij je zin.
 • Fred de Hoog

  1 jaar geleden
  Ja!!!!!! En???????????????
 • Frits Van der Velden

  1 jaar geleden
  Emotie en controle, dat is de issue. 10 jaar en tbs, ben eens reëel. Stomme actie, waas, 10 tellen. Alles klopt maar dekt de actie en oorzaak niet. Laat deze man, met hulp, werken aan zichzelf. Opsluiten maakt dit soort mensen eerder erger dan lerend. Waarom en wat was je doel. Graaf daar in, lost meer op dan een werkstraf of zitten.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Berouw komt vrijwel altijd na de zonde...! daar heeft vrijwel iedere dader van een misdrijf last van...! speciaal als ze voor de rechter staan, ..en een waas voor de ogen...? had ik soms ook af en toe , mijn advies...moet hij toch eens naar Specsavers gaan.....heeft mij goed geholpen , met mijn nieuwe bril zie ik alles tegenwoordig helder...
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @P Van de Kaa je gokt op een werkstraf? Zal vast wel met onze softe rechters.
 1. Omstanders duwen auto persfotograaf opzettelijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensgevaarlijk’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Omstanders duwen auto persfoto­graaf opzette­lijk met shovel in sloot in Lunteren: ‘Dit is levensge­vaar­lijk’

  LUNTEREN - Een persfotograaf en zijn vriendin zijn maandagavond in Lunteren aangevallen door omstanders tijdens een vermeende autobrand. De auto van de fotograaf werd opzettelijk in de sloot geduwd met een shovel en vervolgens ook nog op de kop gegooid. Twee mannen zijn aangehouden en zitten nog vast. Betrokkenen reageren geschokt op de gebeurtenissen.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei