Volledig scherm
Cocaïne. © Thinkstock

Politie pakt vermoedelijke cocaïnedealer station Ede op

EDE - De politie heeft dinsdagmiddag een 20-jarige Edenaar opgepakt die vermoedelijk cocaïne dealde op het Stationsplein in Ede. De man werd na een korte achtervolging opgepakt met tien envelopjes cocaïne in zijn bezit.

De politieagenten kwamen de Edenaar op het spoor nadat ze een bekende drugsgebruiker op het station herkenden die in gesprek was met de vermoedelijke dealer. Na het gesprek tussen de twee mannen, maakte de politie een praatje met de gebruiker waaruit bleek dat hij zojuist cocaïne van de man had gekocht. 

De vermoedelijke drugsdealer zat op dat moment in zijn auto. Toen de agenten op hem afkwamen, besloot de dealer te voet het hazenpad te nemen. Na een korte achtervolging werd hij in de kraag gegrepen. 

In de auto van de man en in zijn zakken werden in totaal tien zakjes cocaïne gevonden, bij elkaar goed voor zo'n tien gram. De straatwaarde daarvan kan oplopen tot zo'n vijfhonderd euro. 

De man wordt verdacht van dealen en zit op dit moment vast. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei