Volledig scherm
Esther Holierhoek. © Privé

Politie Rhenen bedankt Edese Esther die meisje van spoor praatte

RHENEN - De politie in Rhenen is Esther Holierhoek dankbaar dat zij begin deze week uit haar auto stapte om een meisje van het spoor te praten. ,,Jij hebt maandag het verschil gemaakt. Bedankt Esther’’, schrijven de handhavers op Facebook.

Holierhoek kreeg maandag de schrik van haar leven toen ze 's ochtends een meisje bij een spoorovergang zag lopen. Ze zette haar auto met daarin haar kinderen langs de kant en praatte op het meisje in: met succes. Holierhoek deelde haar ervaring op Facebook en kreeg honderden reacties. ,,Ook wij zijn, zoals velen, geraakt door jouw actie en verhaal’’, aldus de Rhenense politie. 

In haar post roept Holierhoek het meisje op te laten weten hoe het met haar gaat. Helaas voor Holierhoek kan ook de politie geen uitsluitsel geven. ,,Wij hebben de jonge vrouw niet meer aangetroffen. Ook de politieheli heeft mee gezocht.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei