Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Prijs van een ton in de Staatsloterij valt bij Albert Heijn in Ede

EDE - Bij de Staatsloterijtrekking van 10 september is een prijs van 100.000 euro  belastingvrij gevallen op een Staatslot dat verkocht is bij de Albert Heijn aan de Stadspoort in Ede.

De winnaar van deze geldprijs wordt gevraagd zich te melden bij Staatsloterij.  De hoofdprijs van 1 miljoen euro netto viel op een lot van een abonneespeler in Apeldoorn. Winnaars ontvangen, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Staatsloterij maakt in verband met de privacy van de winnaars nooit de namen van prijswinnaars bekend.

Volgende trekkingen zijn op 1 oktober en 10 oktober. De Jackpot is niet gevallen en staat bij de trekking van 10 oktober op 11,6 miljoen euro, netto. De eerstvolgende trekking is de 1 oktober Droomsalaristrekking met een hoofdprijs van 30 jaar lang, 10.000 euro netto per maand.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei