De Mauritskazerne. Hier moet een deel van het World Food Center komen.
Volledig scherm
De Mauritskazerne. Hier moet een deel van het World Food Center komen. © DG

Prijsvraag voor nieuwe naam World Food Center

EDE - De komst van het World Food Center (WFC) lijkt door te gaan. Dat bleek tijdens de vergadering in de nacht van donderdag op vrijdag van de Edese gemeenteraad.

5 reacties

 • Lies Breuk

  3 jaar geleden
  De gevolgen van een mislukking, en die kans is levensgroot aanwezig,  is op te vangen / te compenseren  door een Edese Bazaar  te creëren . Dan wordt WFC dé trekpleister van de Veluwe !  Dit betekent einde voedsel & kledingbank. Zo hoort het ook in een o zo keurig dorp ! Ede mag dan aardig zijn om te zien, de medemenselijkheid voor mensen met een arbeidshandicap is schrijnend, op een paar uitzonderingen na ! 
 • wil

  3 jaar geleden
  Kansloze missie. En dan al het geld wat de overheid erin gaat stoppen. Al een businesscase gemaakt? Wat levert het op? Wat zijn de consequenties van een mislukking? Het sterke punt van Ede is mooi wonen, prachtge natuur en vol op recreatie mogelijkheden. Houd je bij de oorsprong van Ede. World Food Centre is iets waar niemand zich iets bij kan voorstellen i.r.t. Ede. Ede ik zou zeggen blijf authentiek.
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  Vreet spirit
 • Socrates3

  3 jaar geleden
  Het zou beter zijn die miljoenen te pompen in projecten om de honger in de wereld te stillen! Miljoenen kinderen lijden dagelijks honger..
 • Aug

  3 jaar geleden
  Een nieuwe naam? Centrum Voor Propaganda Van de Voedsel Industrie. Of op z'n Edes: Centre For Industrial Food Propaganda. Want wat hier gaat gebeuren heeft natuurlijk net zoveel met voedsel te maken als McDondalds met restaurants...

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei