Volledig scherm
© Herman Stöver

Raadsvragen over grote problemen bij renovatie Elskampflat

EDE - De PVDA in Ede heeft raadsvragen gesteld over de renovatie van de Elskamp-flat in Ede-zuid. De Gelderlander schreef twee weken geleden hoe bewoners wanhopig worden van de werkzaamheden die veel te lang duren en ook nog eens slecht worden uitgevoerd. 

De fractie van de PvdA bezocht de flat en zag tal van verbeterpunten. Zo meent te de partij dat de situatie onveilig is door te weinig verlichting en dat het onderhoud veel te lang duurt.  De aanpak van de gehele woning zorgt volgens de partij onevenredig veel hinder op. 

In gesprek

De partij wil nu van het Edese gemeentebestuur weten of zij in gesprek wil gaan met eigenaar woningcorporatie Woonstede om te zorgen dat de situatie voor bewoners zo snel mogelijk verbeterd kan worden. Ook wil raadslid Harry van Huijstee dat het college met Woonstede in gesprek gaat om toekomstige renovaties beter te organiseren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei