Volledig scherm
Gelderlander-redacteuren Albert Heller (links) en Eric Wijnacker voor de locatie van de pop-up redactie: Hotel Kruller in Otterlo. © DG

Redactie Vallei week lang vanuit Otterlo: kom langs!

EDE - De redacteuren van de redactie De Vallei van De Gelderlander werken deze week vanuit Hotel Kruller in het centrum van Otterlo. Een week lang richt de krant zich voornamelijk op het toeristendorp. Iedereen is van harte welkom met tips, voor een kop koffie en of gewoon een goed gesprek.

In deze zomervakantie werken de redacteuren vanuit vier verschillende locaties in het gebied. Otterlo is de eerste halte. De hele week lang komen er gastredacteuren naar het hotel aan de Dorpsstraat, om een bijdrage te leveren aan de krant.

Maandag en dinsdag
Maandag om 12.00 uur is dat welzijnswerker Luuk Miedema van Malkander. Een dag later brengt Anton Brobbel Dorsman, voorzitter van Harskamps Belang, een bezoek aan zijn buurdorp. Het gesprek gaat over verschillen en overeenkomsten tussen de dorpen.

Woensdag tot en met vrijdag
Op woensdag, donderdag en vrijdag volgen respectievelijk Rob Hummelen van de skeelerronde Otterlo, VVD-raadslid Hester Veltman en Herman Tibosch van het Kröller-Müller museum

Het is niet de eerste keer dat de redactie van De Gelderlander een krant vanaf locatie maakt. Zo is de redactie de Vallei in eerdere jaren bijvoorbeeld al gewerkt vanuit locaties in het centrum van Ede en vanjuit een 'glazen huis' in het Rembrandt College in Veenendaal.

Lees verhalen uit de eerdere pop-up redacties HIER terug.

Volledig scherm
Gelderlander-redacteur Albert Heller achter de laptop op de pop-up redactie in Hotel Kruller. © DG

De Vallei